» » » Як переродитися?

Як переродитися?

Як переродитися?

Останнім часом багато говориться про те, що душа безсмертна, і що вона може повернутися на Землю знову, але в інший оболонці. Але чи можна випробувати переродження на собі?

З нашої статті ви дізнаєтеся, як можна переродитися фізично і духовно.

фізичне переродження

В індуїзмі існує таке поняття, як переродження. Душа людини не вмирає, а лише змінює свою оболонку, тому вона повертається в світ в різних іпостасях знову і знову. Цей процес безперервний, і скасувати і вплинути на нього неможливо. Причому на Землю можна буде повернутися як в людському тілі: якщо людина скоїла багато поганих вчинків, то він повернеться в якості комахи або тварини.

Виходить, щоб переродитися фізично, потрібно лише повірити в постулати індуїзму і жити по совісті, щоб завдяки чистій карму знову повернутися в світ людиною.

духовне переродження

Існує і поняття духовного переродження - це очищення душі від непорядних помислів і вчинків, яке дозволить почати життя з чистого аркуша. Як цього добитися? Щоб спокутувати свої гріхи, слід розвиватися духовно очиститися допомагають щоденні молитви, а також допомогу знедоленим людям. Причому допомагати потрібно від щирого серця, а не з корисливих мотивів, інакше нічого не вийде.

Другим кроком буде щира молитва за всіх, хто живе в світі, в тому числі і людей, які заподіяли вам зло. Слід відпустити свої образи і страхи, навчитися прощати своїх ворогів і любити людей.

Крім того, потрібно жити по вічного закону Всесвіту, який говорить: «Поводься з іншими так, як хочеш, щоб ставилися до тебе». Тому потрібно буде вести праведний спосіб життя, сіючи тільки добро. Незабаром негаразди підуть, і до вас повернеться радість життя.

Можливо, вам буде цікаво ознайомитися з нашою статтею про безсмертну душу - Чи є життя після смерті.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!