» » » Як любити бога?

Як любити бога?

Як любити Бога?

Багато людей задаються питанням, як любити Бога, і в чому ця любов має виявлятися? Давайте спробуємо розібратися в цій цікавій темі. Однак спочатку слід зрозуміти одну незаперечну істину.

Бог любить всіх людей

Потрібно розуміти, що Бог любить всіх людей без винятку. Адже ми його творіння, він наш Батько. Як відомо, яким би недолугим не був син, любов батька все одно нескінченна і сильна. Так і в божественних питаннях: яким би поганим ні людина, Бог все одно любить його і готовий пробачити всі гріхи. Багато хто стверджує, що Бог втомився нас любити, але це зовсім не так. Це твердження не має нічого спільного з реальним станом справ. Бог любить дітей, дорослих, людей похилого віку. Бог любить сильних людей і слабких, всіх своїх дітей, не дивлячись на стать, вік, національність і вчинки. Щоб навчитися любити Бога, в першу чергу, потрібно перестати сумніватися в Його любові.

Як навчитися любити Бога: практичні поради



Щоб зрозуміти, як любити Бога, а також навчитися робити це, слід звернути увагу на наші практичні рекомендації.

  1. Читайте Біблію. Обов`язково прочитайте цю велику книгу. Є люди, які перечитують її десятки разів і завжди знаходять нові зерна істини. Читайте уважно, тут поспіх ні до чого. Вникайте в те, що Ви читаєте. Ретельно вивчайте Святе Письмо і заповіді Бога. Перечитайте кілька разів, робіть позначки на полях. Виписуйте цікаві думки і незрозумілі фрази, щоб повернутися до них знову.
  2. Постарайтеся перетворити знання, почерпнуті з священного писання, в свої особисті якості. Трансформуйте їх і зробіть частиною себе.
  3. Пам`ятайте, що всі ми - частинки Бога. А значить, що любов до ближнього - це і є любов до Бога. Ваше серце повинно бути відкрито добру, співчуттю і всепрощення. Якщо хочете, щоб Бог простив Вас за Ваші гріхи, мало просто покаятися в них. Навчіться прощати оточуючих Вас людей. Якщо, наприклад, Вам нагрубити або образили, постарайтеся сприйняти це, як випробування.
  4. Відвідуйте церква і читайте молитви.
  5. Спілкуйтеся з людьми, які також як і Ви осягають Божественну суть життя і намагаються розібратися в таких питаннях. Це можна робити як в реальному житті, так і через Інтернет. Добре, що зараз є безліч сайтів і форумів присвяченим християнства. Люди можуть обмінятися думками і поговорити на цікаві для них питання, навіть не виходячи з дому. Великою перевагою подібного спілкування є те, що Ви можете поговорити з людиною, яка знаходиться дуже далеко від Вас.
  6. Не соромтеся говорити про Бога в суспільстві: на роботі, навчанні.

Пам`ятайте, що неможливо полюбити Бога, не дотримуючись його заповідей і вчення Ісуса Христа. Осягайте Його істини, полюбіть ближніх, впустіть в свою душу добро. І тоді дуже скоро Ви зможете щиро полюбити Бога. Полюбити природно і без зусиль. Полюбити так, як син любить свого справедливого і чесного батька.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!